Clinique Amanda
Om Clinique AmandaE-postTelefon: 2274 0000

CoolSculpting

CoolSculpting - en "cool" løsning

Vanskelig fett som ikke ser ut til å slippe taket? Uansett hvor mye tid og krefter du legger i å spise sunt og trene, gir det nærmest ingen synlige resultater. Det virker umulig å få fjernet bilringen eller kjærlighets-håndtakene. Du ser deg nødt til å leve med det, eller vurdere et kirurgisk inngrep.

Det er her vi kan hjelpe, og derfor tilbyr nå Clinique Amanda CoolSculpting®.


CoolSculpting er utviklet av Harvard forskere, en unik, patentert, klinisk bevist prosedyre, som innebærer nedkjøling av fettceller uten å skade huden. Ingen kniver. Ingen avsugsslanger. Ingen nåler. Ingen lasere. Og ikke minst, etter behandlingen, gå rett tilbake til din normale hverdag.

Etter behandling med CoolSculpting, i gjennomsnitt, vil du se en 20% reduksjon av fett i det behandlede området etter ett besøk. Du kan tape enda mer med flere behandlinger, dersom du og din terapeut finner det nødvendig. Hva betyr det? Kort sagt, klærne dine passer bedre, du ser bedre ut, men ikke minst, du føler deg vel. Fettcellene er naturlig fjernet fra kroppen din over de neste månedene, slik at du føler deg mer som deg selv igjen. Det er helt non- invasiv (uten kirurgiske inngrep), FDA-klarert, og det er normalt ikke behov for noe fravær - med mindre du teller det å lese en bok eller sjekke e-post under timen din som fravær. Nå er det opp til deg å opprettholde din vekt med normalt kosthold og mosjon. Si hei til deg selv igjen.

Behandlingen utføres av sertifisert og offentlig godkjent helsepersonell, med ansvarlig lege.

Horisontal separator

Behandlingspris

Se gjeldende prisliste

Velkommen til gratis konsultasjon


Kontakt Clinique Amandas sertifiserte personel for en gratis og uforpliktende konsultasjon.
Telefon: 22740000 eller send en e-post til post@cliniqueamanda.no.


Eksterne linker:

Nett-tv: Schrödingers Katt - "Frys vekk fettet"

Se også CoolSculptings offisielle nettside


Horisontal separator

CoolSculpting - Før og etterbilder

CoolSculpting    CoolSculpting

CoolSculpting    CoolSculpting

CoolSculpting    CoolSculpting
Horisontal separator