Clinique Amanda
Om Clinique AmandaE-postTelefon: 2274 0000

Hudpleie

Horisontal separator

Clinique Amandas hudpleie

Velg mellom Decleor elle Babors hudpleiebehandling. Veiledning til videre spesialbehandlinger eller produktinformasjon får du ved behov. En oppfriskende og avslappende og behandling som kan kombineres med f.eks LPG lift og/eller Oksygenbehandling.

Klassisk hudpleie
Se gjeldende prisliste
Her kan du velge mellom de forskjellige produktseriene vi fører.
Horisontal separator

Madonnabehandlingen

Madonna

Intraceuticals Oxygen Therapy, også omtalt som "Madonna-behandlingen", retter seg mot den underliggende kilden til fine linjer, rynker, slapp hud og pigmentflekker i huden, forårsaket av for tidlig aldring.

Når vi blir eldre svekkes hudens mulighet for opptak av oksygen fra luften, og kroppens naturlige fuktighetsproduksjon minsker. Som et resultat av dette avtar hudens egen regenerering. Hos en tenåring tar det rundt 20 dager for nye celler å forflytte seg fra dypere hudlag, der de blir produsert, til de blir en del av overhuden. Ettersom vi blir eldre kan den samme prosessen ta opptil 70 dager.

Oksygenbehandlingen benytter et spesialutviklet serum, som ved hjelp av oksygen under trykk, tilfører cellene nødvendige antioxydanter, vitaminer og mineraler, og øker cellenes egen evne til regenerering. Resultatet er strammere hud, økt naturlig fuktighetsbalanse, og huden både ser og føles yngre og friskere ut.


Oksygenbehandling
Se gjeldende prisliste
Horisontal separator
↑ Til toppen ↑

Ryggbehandling

Dyprens m/massasje

Kur – 4 behandlinger kr. 3 000,-
Per behandling 60 minutter kr. 850,-
Horisontal separator

Hårfjerning med varmvoks

Horisontal separator
↑ Til toppen ↑