Clinique Amanda
Om Clinique AmandaE-postTelefon: 2274 0000

Permanent Makeup

Permanent Makup behandling

Pemanent makeup har eksistert på profesjonell basis i Norge siden slutten av 90-tallet. Trenden i begynnelsen var skarpe lipplinere og mørke sterke farger. Vi har beveget oss mer og mer mot naturlige farger, som smelter mer inn med kundens naturlige pigmenteringer.

Clinique Amanda har i en årrekke spesialisert seg i å tegne naturlige leppecounturer som forskjønner leppene uten å virke kunstig malt. Denne er helt i tråd med dagens trend hvor lipglosser er mest brukt av leppeprodukter.

Vi korrigerer skjevheter og lager forstørring av lepper der det trengs, men ser alltid etter kundens særegnehet og mimikk. Bryn tegnes med største omhu, og man gjør i likhet med lepper, en naturlig korrigering, her med naturlige brune farger som ligner mest mulig på kundens egen pigmentering.

En permanent makeup skal aldri være for mye eller for sterk, det er alltid lettere å legge til enn å trekke fra, og kundene er alltid inne til en etterbehandling innen 3 mnd, for evnt å oppjustere fargen.

Det er flere leverandører av fargene til permanent makeup i norge. Alle med samme utgangspunkt om å levere rene mineralske farger som er av høyeste kvalitet, og etter internasjonale forskrifter.

Bivirkninger eller allergiske reaksjoner er sjeldne men forekommer. Man sier at 1 av 10 000 kan få en allergisk reaksjon/kontaktallergi av fargene. Dette medfører ubehag som trenger medisisk oppfølging over tid. I likehet med andre inngrep har man ingen garanti mot reaksjoner, og bør overveies før man setter igang. Med mikrotynn nål blir allergitestet mineralsk farge tilført det ytre hudlaget. Fargene blandes så de står perfekt til din naturlige hudfarge. Varigheten av en Permanent Makeup behandling er normalt to til fem år.Eyeliner

Etter eget ønske kan du velge enten myk eyeliner, som gjør øyevippene fyldigere, eller en markant for mer dekorativ øye make-up. Enten om du trener, bader, soler deg eller er på jobb, glem rennende sminke. Benytt heller tiden det tok å legge eyeliner, til noe annet.

Permanent Make-up – Eyeliner
Se gjeldende prisliste
Horisontal separator
↑ Til toppen ↑

Øyenbryn

Permanent Makup øyenbryn

Øyenbryn vokser ofte uavhengig av hverandre eller veksten minsker, f.eks etter mye napping. Øyenbryn blir tegnet med korrekt tilpasset farge, for hver enkelt person. Etter en grov skissering, blir de fine hårene tegnet på ved hjelp av Permanent Makeup, inntil det fremstår som naturlig vakre øyenbryn.


Permanent Makeup – Øyenbryn
Se gjeldende prisliste
Horisontal separator

Leppecountur

Leppecountur er den siste trenden innen permanent Make-Up. Vi lar fargen flyter mere ut, slik at overgangen til leppenes egen farge blir naturlig. Målet er å få perfekte lepper som ikke ser "malt" ut. Alt du trenger er en lippgloss, så er du "fit for fight".

Permanent Makeup – Leppecountur
Se gjeldende prisliste
Horisontal separator
↑ Til toppen ↑

Lipliner

Permanent Makup før og etter

Vi tegner dine lepper med den mest passende fargen, og for å kompansere for hudens uregelmessigheter. Fremhever leppenes naturlige former, for å gi deg tjuefiretimers perfekte farge. Alltid perfekte lepper, enten du har spist, trent eller etter ett lidenskapelig kyss.


Permanent Makeup – Lipliner
Se gjeldende prisliste
Horisontal separator

Etterfyll

Permanent Makeup - Etterfyll
Se gjeldende prisliste
Horisontal separator
↑ Til toppen ↑