Clinique Amanda
Om Clinique AmandaE-postTelefon: 2274 0000

Thermage

Hva kan du forvente

Hva kan du forvente

Når det kommer til å stramme opp og forme kroppen, vil enkelte ha et snarlig resultat i form av kirurgi, mens andre ønsker et mer naturlig resultat gjennom en ikke-kirurgisk behandling, med lite eller uten fravær etter behandling.

For sistnevnte er det her Thermage spiller sin rolle. Thermage gjør at huden får tilbake sin naturlige friske glød, blir glattere og strammere, med andre ord vil du både føle deg og se yngre ut. Og dette med kun én behandling.

Thermage hjelper til med å stimulere kroppens egen fornyelse av collagen, som resulterer i et naturlig utseende. Disse resultatene oppleves ofte umiddelbart etter behandlingen og vil fortsette å virke gradvis opp til seks måneder etter. Her er hva du kan forvente;

Resultat rett etter behandlingen. Allerede nå kan du se og føle at huden blir mykere, smidigere og strammere. Du kan også begynne å se starten av den gjenoppbyggende effekten på behandlingsområdet.

Forbedring over tid. Etterhvert som kroppen produserer ny collagen, blir huden blir strammere og fastere, helt opp til seks måneder etter behandling. Resultatet kan vare i flere år.

Redusering av aldringsprosessen. Mens det faktiske synlige resultatet vil variere fra person til person avhengig av alder og hudens forfatning, er det en ting som vil være felles, alle får ny collagen. Den nye collagenen er med på å redusere hudens aldringsprosess, forbedrer generelt huden og hjelper til med å opprettholde et yngre utseende.

Horisontal separator

Behandlingsdagen

Thermagebehandligen, som utføres kun av sertifisert personel, tar i gjennomsnitt ca 45 minutter for ansikt og opp til 120 minutter for andre områder på kroppen, avhengig av størrelse og forfatning på det aktuelle området.

Til behandlingen benyttes en håndholdt enhet som presses mot huden, for å trygt varme opp de nedre hudlagene og samtidig kjøle ned hudens overflate.

Hver gang håndenheten berører huden vil det kjennes som kjølende, etterfulgt av en rask dypere varmefølelse, før den igjen kjøler. Den varmende følelsen er et tegn på at de dypere hudlagene oppnår en effektiv temperatur for oppstrammingen.

Gjennom hele behandlingen vil din terapaut be om tilbakemelding på hvordan varmen oppleves, for å kunne balansere komfort mot maksimalt resultat.

Etter behandlingen kan huden være en anelse rød, men de fleste gjenopptar normal daglig aktivitet umiddelbart. Det er i utgangspunktet ingen restitusjonstid eller andre krav til oppfølging etter Thermagebehandlingen.


Horisontal separator
Hva kan du forvente