Clinique Amanda
Om Clinique AmandaE-postTelefon: 2274 0000

LPG Kropp - Cellu M 6

LPG Behandling #1

Figurforming, slankende, cellulite reduserende og drenerende

Endermologi® er betegnelsen på behandlingen hvor man effektivt og uten smerte kan fjerne cellulitter ("cottage cheese" eller appelsinhud) og fettdepoer. Endermologi® er verdens ledede behandlingsform for figurforming og cellulitter, ut i fra dokumenterte resultater.

LPG maskinen er den eneste FDA (amerikanske)-godkjente metode for reduksjon av cellulitter. Behandlingen bidrar til at fettcellene løses opp og dermed frigjøres også energi fra disse. Fettcellene krymper og reduseres i omfang. LPG maskinen vil ha effekt på alle områder

Siden 1986 har LPG endermologi vært ledende på sitt felt innen figurforming og cellulitt behandling. Metoden har vist seg gjennom studier og forskning å virke gunstig på slapp hud, gjøre ledd mykere, bedre blodsirkulasjon og smertelidring. Nivående av endorfiner (lykkehormon) i kroppen øker under behadling. Fibromyalgi rammede er en økende kundegruppe, da LPG behandlingen lindrer en del av smertene, og fjerner avfallstoffer i vev og muskulatur.

Som den eneste FDA godkjente behandlingen mot cellulitt er LPG metoden nå representert blant 400 SPA verden over.LPG Behandling #2

Kjendiser som jennifer Lopez, Elle Macpherson og Madonna har trykket metoden til sitt bryst, og bruker den jevnlig for å holde huden myk og cellulitefri.

LPG Endermologi – før og etter fettsuging.

Flere og flere plastikk kirurger annbefaler nå metoden både før og etter fettsuging. Før fettsuging mykgjør den huden og fettvevet, slik at det er både lettere og mer effektivt å utføre fettsuging. Etter fettsuging er LPG med på å fordele og jevne ut vev og fett, huden heles raskere og blodsirkulasjonen øker. Flere opplever at fettsuging etterlater ujevnheter og skjevheter, dette kan forbedres eller bli helt borte med LPG metoden. Clinique Amandas terapauter har spesialutdannelse innen dette feltet.


LPG - Før og etter

Det ”hotteste” på kontinentet nå er Endermogym.

Som en av de første i Norge kan Clinique Amanda tillby sine kunder Endermogym. På en spesialseng med LPG strikker utføres lett trening (likt pilates) og LPG behandling sammtidig. Dette er med på å øke effekten av behandlingen, samt strammer opp muskler og aktiviserer indre dypere muskulatur.

Horisontal separator
↑ Til toppen ↑