DMK Enzymbehandlinger

 

Hovedbjelken i DMK Skin Revision er enzymterapi. Enzymterapi er den eneste ordentlige oksygenbehandlingen for hudvevet som virker etter de gitte anatomiske og fysiologiske aspekter. Derfor kan vi vise til resultatorienterte hudbehandlinger.

DMK enzymterapi jobber ut fra prinsippet om «reversert osmose». Dette virker utrensende på slagstoffer, fungerer som en peeling og er med på å øke blodgjennomstrømningen slik at hudcellene kan få oksygen fra kroppens innside.

Enzymbehanlingen virker oppstrammende, utglattende og foryngende på huden. Synlige resultater merkes og føles allerede etter første behandling.

DMK Enzymbehandling 1

Rens, detox, peeling, enzymmaske 1 – setter i gang alle nedsatte funksjoner, øker blod og lymfesirkulasjonene, forsyner huden med oksygen og næring. Virker også oppstrammende og utglattende på linjer og rynker. Huden vil få en fin glød og se sunnere ut. Avsluttes med serumer og kremer.

Behandlingen passer alle, ulike produkter og peelinger settes sammen utifra ulike hudtilstand.

DMK Enzymbehandling 1+2

Rens, detox, peeling, enzymmaske 1 + 2 (maske 2. gir dypere effekt, vitalisering og er ekstra oppstrammende), avsluttes med serum og krem.

Denne behandlingen passer for en sliten hud og trøtt hud som trenger ekstra glød, oppstramming og løft. Enzymmaske 2 benyttes også ved behandling av acne, arr og pigmentering.

 

 DMK Enzym lift behandling

Rens, detox, peeling, enzymmaske 1 + 2 + 3 (dyp muskelkontraherende behandling, passer for deg som ønsker mest mulig oppstramming og løft), avsluttes med serum og krem.

Denne behandlingen passer for en voksen hud med dype linjer og rynker. Maske 3 legges over de 2 første maskene for en dypere og mer effektiv virkning. Behandlingen virker oppstrammende, øker blodlymfesirkulasjonen, forbedrer fasthet og gir en fantastisk glød.

Se Prisliste