Restylane – filler behandling

Denne type behandlinger er stadig i vekst og utvikling. De mest populære behandlingene nå er det som kalles skinboosters eller fra Restylane « Vital». Her injiserer man en liten mengde under huden i hele ansiktet som gir en plumming og fuktboost av huden. Disse behandlingen krever ofte flere timer og det er vanlig med en kur på 3. Det er vanlig at disse også kombineres med mer tradisjonelle fillere hvor man kan legger mer lokalt for å løfte eller glatte ut dype furer eller rynker.

Våre sykepleiere har lang erfaring og nødvendig sertifisering innen de forskjellige merkene og behandlingsteknikkene vi bruker, her er du i trygge hender.

Hyaluronsyre er en av hudens viktige naturlige komponenter involvert i reparasjon av vev, blant annet ved solbrenthet. Hyaluronsyre påvirker hudens fuktighet og elastisitet, samt styrker kollagenet i huden. Det kan injiseres for å løfte huden slik at rynkene glattes ut. Metoden gir best resultat på større og dypere rynker.

Resultatet av behandlingen kan ses umiddelbart, men bedres etter 1-2 uker. Effekten varer i 6 til 18 måneder.

Vi benytter flere anerkjente fillere  i våre behandlinger. Disse fillerne inneholder en kunstig fremstilt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann. Når denne geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På denne måten kan vi behandle rynker og furer. Hyaluronsyren har god effekt på hudens elastisitet slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekt kan vare ganske lenge.

 

Behandling:

Ingen forberedelse er nødvendig. Gelen sprøytes inn i underhuden med svært tynne nåler. Man kan om nødvendig legge en bedøvelseskrem på huden før behandling.

 

Mulige bivirkninger:

Fillerne inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling uten at dine kolleger legger merke til noe. I noen tilfeller kan du også få “blåmerker” etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.

Se prisliste