Green peel

Green Peel er svært vevsoppstrammende. Bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. De letteste Green Peel behandlingene er ideel som forberedelse til den dypeste.

Green Peel®Fresh Up:

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en Express utgave på 30 min kr 1000,- uten lett utklemming, ampulle og maske.

60 min kr 1200,

Green Peel®Energy:

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

60 min kr 1500,- + kjøp av hjemmeproduktene som nedenfor.

Green Peel®Classic:

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.

2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom. Kr 2600,- + kjøp av 3 hjemme produkter Kr 1665,-. Tilsammen Kr 4265,-

1) HERBAL CARE LOTION 200 ml Kr 430,-
2) SPECIAL CARE/ SPECIAL REGULATING CARE 50 ml Kr 560,-
3) BLEMISH BALM 40 ml Kr 675,-

FOR OPTIMAL EFFEKT AVSLUTNINGSVIS:
4) Sterkt anbefalt å bruke SKIN ELIXIER etter etterbehandlingen som nattkrem og om dagen når en ikke ute. En effektfull repararende og svært næringsgivende antirynke fluid. Et mirakel for å bygge opp og samtidig forbedre elastisiteten; 30 ml Kr 655,- 50 ml kr 870,-.