Permanent make up

… naturlig skjønnhet.

 

Permanent makeup kan gjøre livet enklere for kvinner og menn som sliter med å tegne opp lepper, bryn eller eyeliner. Vår linergist har over 20 års erfaring og har behandlet tusenvis av kunder fra hele landet.

Nye trender er på vei, nå er det ombrebryn, nudelips og microblading som har dukket opp på kartet. Alt er videreføring av de klassiske teknikkene for permanent makeup. Nytt er også kosmetisk permanent makeup som pigmentering/rekonstruksjon av areola for brystopererte etter kreft.

Clinique Amanda har i mange år spesialisert seg i å tegne naturlige leppekonturer som forskjønner leppene uten å virke kunstig malt.

Vi korrigerer skjevheter og lager forstørring av lepper der det trengs, men ser alltid etter kundens særegnehet og mimikk.

Bryn tegnes ved største omhu, og man gjør, i likhet med lepper, en naturlig korrigering, her med naturlige brune farger som ligner mest mulig på kundens egen pigmentering.

En permanent make up skal aldri være for mye eller for sterk, det er alltid lettere å legge til enn å trekke fra, og kundene er alltid inne til en etterbehandling innen 3 mnd, for evnt å oppjustere fargen.

Det er flere leverandører av fargene til permanent make up i Norge. Alle med samme utgangspunkt om å levere rene mineralske farger som er av høyeste kvalitet, og etter internasjonale forskrifter.

Bivirkninger eller allergiske reaksjoner er sjeldne men forekommer. Man sier at 1 av 10000 kan få en allergisk/kontaktallergi av fargene. Dette medfører ubehag som trenger medisisk oppfølging over tid. I likehet med andre inngrep har man ingen garanti mot reaksjoner, og bør overveies før man setter igang.